офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
18 | 10 | 2017
Якість та безпечність продуктів харчування - тема програми «Здоров’я» на Львівському радіо Друкувати
Написав прес-служба   
Середа, 13 квітня 2016 15:02
12 квітня о 18:20 год. y прямому ефірі програми «Здоров’я» на Львівському обласному державному радіо відбувся прямий ефір щодо безпечності та якості продуктів харчування, зокрема, свіжих овочів, фруктів, а також консервів як домашнього виробництва , так і куплених у торгівельних мережах.

До слова у студії були запрошені: начальник лабораторії випробувань харчової продукції, сировини та виробів легкої промисловості ДП «Львівстандартметрологія» Володимир Васюта та Олег Когут - лікар-епідеміолог Львівського міського відділу обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України.

Програму «Здоров’я» можна прослухати тут.
 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 42 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1254
Посилання : 23
Переглянути хіти змісту : 1555396
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання