офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
13 | 12 | 2018
Якість рибних консервів перевірили у випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Четвер, 23 березня 2017 14:32
22 березня відбувся прямий ефір програми «Вечір у Львові» на телеканалі ТРК «Львів» щодо питань якості та безпеки рибних консервів.

У студію до слова були запрошені: Володимир Васюта - начальник лабораторії випробувань харчової продукції, сировини та виробів легкої промисловості ДП «Львівстандартметрологія» та Василь Ріпка - начальник управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Під час програми телеглядачі мали нагоду почути поради від фахівців щодо основних вимог та критеріїв при виборі консервів у торгівельних мережах; які випробування рибних консервів здійснювали у лабораторії; які показники в нормі, а які перевищують допустимі норми згідно з нормативними документами; яким повинен бути вміст якісної консерви; правила маркування та зміст етикетки тощо.

Також, телеглядачам представили телесюжет, відзнятий безпосередньо у випробувальній лабораторії ДП «Львівстандартметрологія», де фахівці продемонстрували як саме здійснюють необхідні випробування, на прикладі придбаних рибних консервів, а саме: сардини атлантичної бланшованої в олії (двох різних виробників). За результатами випробувань було надано коментарі фахівця лабораторії.

 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 29 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1341
Посилання : 23
Переглянути хіти змісту : 1802016
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання