офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
23 | 09 | 2018
Чи корисні перші весняні овочі?,- досліджували фахівці лабораторії ДП "Львівстандартрологія" Друкувати
Написав прес-служба   
Середа, 14 березня 2018 10:14
Ще далеко до першого весняного листя на деревах, але на прилавках ринків і супермаркетів вже «зазеленіли» рання редиска, огірки, помідори, салат… Щоб виростити ранні овочі, агрономи використовують теплиці, штучне світло і тепло, а для швидкого дозрівання плодів – добрива. Деякі з таких стимулюючих речовин, особливо нітрати, шкідливі для здоров’я людини.

Отже, чого ж більше від вживання ранніх весняних овочів – користі або шкоди. Це з'ясовували фахівці випробуальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія".

Детальніше про те де і скільки виявили нітратів в ранніх овочах у сюжеті постійної рубрики "Моніторинг якості" на телеканалі "Перший Західний".

 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 6 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1318
Посилання : 23
Переглянути хіти змісту : 1750831
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання