офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
18 | 10 | 2019
В Україні затвердили нові вимоги до маркування меду Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 05 серпня 2019 11:19
Наказом Мінагрополітики України від 19.06.2019 р. №330 затверджені вимоги до меду. Вимоги поширюються на маркування меду для забезпечення належної поінформованості споживачів (користувачів) та запобігання підприємницькій практиці, що вводить споживача в оману.

Вимоги визначають мед як натуральну солодку речовину, вироблену бджолами Apis mellifera шляхом сполучення з власними особливими речовинами нектару рослин або секреції живих частин рослин чи виділень комах, що смокчуть рослинний сік на живих частинах рослин, які збирають бджоли, з подальшим відкладенням, зневодненням, зберіганням для дозрівання у стільниках.

Крім того, до меду, що маркується словом "мед", придатного для споживання людиною чи як інгредієнта в харчових продуктах заборонено додавати інші харчові інгредієнти, харчові добавки або будь-які інші добавки, ніж мед.
 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 37 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1387
Посилання : 22
Переглянути хіти змісту : 2004531
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання