офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
27 | 02 | 2020
Як запобігають отруєнню в закладах громадського харчування? PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Середа, 05 лютого 2020 14:30
Як запобігають отруєнню в закладах громадського харчування? - тема програми "Великі перемовини" на телеканалі  "Перший Західний".
Участь у програмі брала Роксоляна Шлюз - заступник генерального директора з питань оцінки відповідності ДП "Львівстандартметрологія".


 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 18 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1400
Посилання : 22
Переглянути хіти змісту : 2153554
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання