офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
26 | 10 | 2020
Перевіряйте якість зібраного врожаю за показниками якості та безпеки правильно! Друкувати
Написав прес-служба   
Вівторок, 29 вересня 2020 09:12
До уваги сільгоспвиробників, зернотрейдерів,
власників зернових складів та зернопереробних підприємств та експортерів!

Перевіряйте якість зібраного врожаю за показниками якості та безпеки правильно!

Інформуємо виробників зерна та зернотрейдерів, що в Україні з 01 вересня 2020 року набули чинності нові стандарти на методики випробувань:
1. ДСТУ 8836:2019 Насіння олійних культур. Методи визначення вмісту лушпиння (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10855-64);
2. ДСТУ 8837:2019 Насіння олійних культур. Методи визначення сміттєвої та олійної домішок (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10854-88);
3. ДСТУ 8838:2019 Насіння олійних культур. Методи визначення зараженості шкідниками (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10853-88);
4. ДСТУ 8839:2019 Насіння олійних культур. Методи визначення кислотного числа олії (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10858-77);
5. ДСТУ 8840:2019 Насіння олійних культур. Методи визначення кольору та запаху (зі скасуванням в Україні ГОСТ 27988-88);
6. ДСТУ 8841:2019 Насіння олійних культур. Правила приймання ( зі скасуванням в Україні ГОСТ 10852-86);
7. ДСТУ 8842:2019 Олії. Методи визначення запаху, смаку, кольору та прозорості (зі скасуванням в Україні ГОСТ 5472-50);
8. ДСТУ 8843:2019 Олії. Правила приймання ( зі скасуванням в Україні ГОСТ 5471-83);
9. ДСТУ 8844:2019 Корми, комбікорми, комбікормова сировина. Методи визначення сирої клітковини ( зі скасуванням в Україні ГОСТ 13496.2-91);
10. ДСТУ EN ISO 5555:2019 (EN ISO 5555:2001, IDT; ISO 5555:2001, IDT) Жири тваринні і рослинні та олії. Відбирання проб (На заміну ДСТУ ISO 5555:2003);
11. ДСТУ EN ISO 3960:2019 (EN ISO 3960:2017, IDT; ISO 3960:2017, IDT) Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення пероксидного числа. Йодометричне (візуальне) визначення за кінцевою точкою (На заміну ДСТУ ISO 3960–2001);
12. ДСТУ EN ISO 660:2019 (EN ISO 660:2009, IDT; ISO 660:2009, IDT) Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення кислотного числа та кислотності (На заміну ДСТУ ISO 660:2009); 
13. ДСТУ EN ISO 663:2019 (EN ISO 663:2017, IDT; ISO 663:2017, IDT) Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту нерозчинних домішок (На заміну ДСТУ ISO 663:2003);
14. ДСТУ EN ISO 3961:2019 (EN ISO 3961:2018, IDT; ISO 3961:2018, IDT) Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення йодного числа (На заміну ДСТУ ISO 3961:2004);
15. ДСТУ EN ISO 6886:2019 (EN ISO 6886:2016, IDT; ISO 6886:2016, IDT) Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стійкості до окислення (метод прискореного окислення (На заміну ДСТУ ISO 6886:2003);
16. ДСТУ EN ISO 6885:2019 (EN ISO 6885:2016, IDT; ISO 6885:2016, IDT) Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення анізидинового числа (На заміну ДСТУ ISO 6885-2002)

З питань придбання звертайтесь:
ДП "Львівстандартметрологія",
довідково-інформаційний фонд нормативних документів, 
м. Львів, вул. Князя Романа, 38
тел. (032) 261-61-77;
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 22 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1457
Посилання : 22
Переглянути хіти змісту : 2427421
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання