Відбувся семінар-навчання «Система НАССР на виробництві харчової продукції та в закладах ресторанного господарства» Друкувати
Написав Administrator   
Вівторок, 25 червня 2019 11:16

20 червня 2019р. в ДП "Львівстандартметрологія" відбувся семінар-навчання для керівників виробництв харчової продукції та закладів ресторанного господарства на тему: "Система НАССР на виробництві харчової продукції та в закладах ресторанного господарства".

Під час семінару розглядались акі питання:
- Вимоги законодавства до системи НАССР.
- Програми-передумови, що забезпечують результативне впровадження НАССР.
- Основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.
- Плюси і мінуси системи НАССР.

Після закінчення семінару всі учасники отримали сертифікат з переліком вивчених тем.